EmpresaAgencia de espectaculos Mallorca Saminu

Agencia de espectáculos

Somos una agencia que sin dudadarlo cumplirá sus expectativas, tanto en la calidad de los espectáculos de nuestros profesionales, como en la profersionalidad de cada uno de ellos. Disponemos de: magos, musicos, grupos, bandas de prestigio nacional e internacional, actores, animadores infantiles, acróbatas. Las agencias de espectáculos son empresas especializadas en la organización de eventos y espectáculos. Si no quieres complicarte la vida y necesitas una empresa fiable que se encargue de todos los detalles de tu fiesta y evento, busca una buenaagencia de espectáculos en tu zona y pídeles presupuesto. En esta sección encontrarás una selección de de espectáculos de total garantía. Entra en nuestra web y lee toda la información y opiniones sobre estos profesionales. Si necesitas ayuda, contacta con nuestro equipo y te ayudaremos a elegir.


PARA QUE NO ME OLVIDES.


Quants quilòmetres recorreguts, quants escenaris trepitjats, quants esborranys inacabats, quants sentiments fets cançó…Cada cançó ha estat el fruit d’una vivència, d’una sensació, d’un nou llenguatge, d’un moment, d’una moda … l’exemplificació d’un sentiment de rebel·lia, tal i com marquen els cànons del rock n’ roll. Han estat més de quatre dècades de viatge musical, des de les seves exitoses :


Noches de Blanco Saten, (versió del 1968, amb Z66).


Pell de gallina (2012) ja en solitari, amb una energia vital i artística incomparables que han esdevingut l’empremta musical d’un grapat de generacions de mallorquines i mallorquins.


La SIURELL BIG BAND, amb l’espectacle PARA QUE NO ME OLVIDES , vol retre un sentit i merescut homenatge a la trajectòria musical deLlorenç SantamariaAmb més de vint discs editats a la seva esquena, i amb gran èxit arreu de l’Estat espanyol i a Sudamèrica, cal fer esment també al vessant interpretatiu del cantant, qui intervingué a pel·lícules com Viva muera don Juan Tenorio (1977), Ensalada Baudelaire (1978) Pa d'àngel(1984), Crónica sentimental en rojo (1986) o Barrios Altos (1987). Ha participat a musicals com Illamor (2011), d’Illamor Produccions, o Cop de Rock (2011) de la companyia catalana  Dagoll Dagom. De la mateixa manera apareix sovint a programes de televisió i ràdio, destacament la seva faceta de comentarista musical. 


THE TWINS.


DISCOFOX ABEND: Baila con nosotros toda la noche y mueve las caderas con las mejores canciones de: Wolfgang Petry, F.R.David, Ricchi e Poveri, Barry White, Modern Talking, John Paul Young y muchos mas......


Tanzt mit uns durch die Nacht!!  • Saminutbnadonline
    C/ Gomez Ulla, 16 2º C
    Telf. 971539486
    07420 SA POBLA

Han comentado sobre esta empresa...


Ningún usuario ha realizado comentarios sobre Agencia de espectaculos Mallorca SaminuContactar con Agencia de espectaculos Mallorca Saminu
Detalles de Contacto
Contactar
971539486
696405654
Ver Web
C/ Gomez Ulla, 16 2º C
SA POBLA
C.P. 07420  ESPAÑA

Recomendar a un amigo