Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Aceptar 

FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca és un lloc únic en el món: és un dels pocs museus que ofereix la possibilitat de contemplar l’atmosfera de creació de l’artista a través de la visió directa dels tallers en els quals Joan Miró va treballar des de 1956 fins a la seva mort, l’any 1983. Aquests tallers ens permetran conèixer-ne l’atmosfera de treball i reconstruir-ne el procés creatiu mitjançant la contemplació de les pintures i dels objectes i els estris de treball.

Joan Miró (Barcelona, 1893 – Palma, 1983) i la seva esposa, Pilar Juncosa, l’any 1979 varen donar a la ciutat de Palma els tallers de Son Boter i el taller construït per J. L. Sert, edificis que constituïren el punt de partida d’aquesta Fundació.

Anys més tard, el 1992, s’hi afegí un nou edifici construït per l’arquitecte Rafael Moneo, com a seu de la Fundació. Les tres arquitectures estan envoltades de jardins de vegetació mediterrània, en els quals les escultures de Miró s’integren perfectament en la natura.

La voluntat de Miró era que la Fundació servís d’estímul i de referent per a les futures generacions d’artistes, i que fomentàs la investigació dels especialistes estudiosos de la seva obra, de manera que se superassin els esquemes museístics habituals i s’aconseguís un centre viu i dinàmic.
Detalles de Contacto
Contactar
971701420
Móvil no disponible
Web no disponible
C. De Saridakis, 29
PALMA
C.P. 07015  España

Recomendar a un amigo

Compartir en redes sociales


Acceso Clientes
¡KE Páginas!