EmpresaFUNDACIO DEIXALLES

RECOGIDA GRATUITA DE MUEBLES, ROPA Y ENSERES DEL HOGAR

Inserció SocioLaboral
Formació i Educació Ambiental 
Reutilització i Reciclatge
Economia Solidària i Sostenibilitat
Sense Ànim de Lucre

 

 

 

 

La Fundació Deixalles és una entitat sense ànim de lucre constituïda l’any 1986 per iniciativa de la Delegació d’Acció Social del Bisbat de Mallorca i de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM).

Des de 2010, el Patronat de la Fundació Deixalles està format per treballadors i treballadores de la Fundació agrupats en l’Associació Amics de Deixalles.
Les entitats fundadores formen part del Consell Assessor conjuntament amb el Govern.

Deixalles presentació

La Fundació assumeix els principis de l’economia solidària i té com a objectiu contribuir a construir una societat més justa i sostenible afavorint la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió de les Illes Balears, mitjançant activitats relacionades, principalment, amb els residus i la millora del medi ambient.

PREMIS

  • 2015. Premi Solidaris ONCE, Illes Balears 2015 per la promoció i inclusió laboral de persones en risc d’exclusió social
  • 2009. Premi del Consell de Mallorca a la Solidaritat “per la tasca en favor de la inserció sociolaboral de persones que es troben en risc d’exclusió social, a les quals s’ajuda a adquirir habilitats socials, disciplina i capacitat d’iniciativa, entre d’altres, per facilitar-ne la inserció en el mercat laboral”
  • 2002. Diploma d’Honor en la categoria Gestió Mediambiental atorgat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Mallorca, Eivissa i Formentera
  • 2002. Menció 1 de maig de 2002 atorgat per l’UGT “per ser pionera en la inserció laboral dels col·lectius amb risc d’exclusió i en la conservació i preservació del medi ambient”
  • 2001. Premi Ramon Llull a la iniciativa empresarial atorgat pel Govern de les Illes Balears
  • 1995. Escut d’Or atorgat per la PIMEM
  • 1994. Premio dinero-empresarios de 2002, de reconeixement com una de les empreses que més ha contribuït a la conservació del medi ambient, atorgat per la revista Dinero, ocio y negocio.
  • 1993. Premi Nacional Amigos de la Tierra, per la nostra activitat a favor del medi ambient.
  • 1987. Premi Alzina per la tasca ambiental duta a terme, atorgat pel GOB

Deixalles premio
Han comentado sobre esta empresa...


Ningún usuario ha realizado comentarios sobre FUNDACIO DEIXALLESContactar con FUNDACIO DEIXALLES
Detalles de Contacto
Contactar
900 77 22 11
Móvil no disponible
Ver Web
Mallorca
Todas
C.P. Todas  ESPAÑA

Recomendar a un amigo